Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Луценко: З’явилася загроза акцій масової непокори

Начебто, їх організацію мають забезпечити російські спецслужби за вказівкою Путіна. І вже в березні-квітні може прокотитися хвиля бунтів у Києві та ряді інших українських міст.

«Ми вже в серпні майже закінчили з сепаратистами, але регулярні війська колосальної країни стали абсолютно новим, небаченим викликом для всіх нас. Тим не менше, героїзм українських солдатів, нацгвардійців, волонтерів, мирних жителів, партизан зупинив цю армаду. Тепер включається план «Б». Це березень-квітень, коли Путін постарається організувати бунти в українській столиці, в Харкові, Одесі, інших великих містах», – розповів нардеп від БПП Юрій Луценко в інтерв`ю «5 каналу».

За його словами, для цього будуть задіяні «свідомі та несвідомі агенти Кремля», а також терористичні акти.

Луценко зазначив, що ситуація ускладнюється тим, що сьогодні в Україні багато людей, які незадоволені владою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Але треба відрізняти, де владу критикують і навіть змінюють її якісь елементи, і там де роблять замах на знищення державності», – зазначив нардеп.

Фактично декотрі політики цією заявою кума Президента пояснюють спробу нової влади попередити назріваючий «третій Майдан», попередньо назвавши його «російською провокацією», а також пояснюють й звернення Петра Порошенка з проханням до Заходу про «миротворчу поліцейську місію» в Україні.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності