Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Львів готується до оборони з боку бульбяного Бацьки

Всі сили Львівщини готуються до будь-яких проявів агресії з боку білорусі, адже ризик вторгнення з північного напрямку ніхто не скасовував,  про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна заявив Перший заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Андрій Годик.

«Наші завдання дуже прості, але вимагають кропіткої роботи. Передусім, це злагодження всіх сил і засобів, як правоохоронного блоку, так і військових, щодо координації планів відсічі агресії з білорусі. Також це налагодження взаємодії з сусідніми областями, зокрема, з Волинською областю в частині скоординованих дій», — розповів Андрій Годик.

За його словами, підготовка також триває шляхом спорудження на Львівщині додаткових оборонних та інженерних мереж.

«Ми готові до всього. І наше завдання бути готовими до всього. Але, передусім, треба бути готовими до посилення ракетних та авіаударів з північного напряму», — заявив Перший заступник начальника Львівської ОВА.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомлялося, є загроза застосування росією ракетного озброєння та авіаударів з території білорусі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності