Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Львів одержав перші великогабаритні автобуси МАЗ

До кінця року місто має отримати ще 90 МАЗів та 50 автобусів українсько-німецького «Концерну Електрон», відповідно до підписаної угоди ЛКП «АТП-1» з АБ «Укргазбанк» на умовах фінансового лізингу.маз-103

Один автобус білоруського виробництва коштує 122 тис. євро. Це на 25 тис. євро дешевше, ніж за автобус виробництва «Електрон». Загалом, уся партія зі 100 білоруських автобусів коштуватиме місту 12,2 млн євро.

Перші три автобуси вже пройшли процедуру розмитнення. З вересня вони почнуть курсувати на автобусних маршрутах міста. Щодо маршрутів — рішення буде фіналізовано після проведення конкурсу на визначення перевізників.

Першочергово нові автобуси мають запустити на маршрути, де не їздить електротранспорт. Під таку логіку підпадають Рясне, Винники, Рудно, Галицьке перехрестя. Також додаткові автобуси випускатимуть на такі завантажені маршрути, як: Сихів, Підзамче та у районі АС-3 (городоцький напрямок).

Комунальний перевізник ймовірно отримає від 8-ми до 12-ти маршрутів, котрі вони раніше ніколи не обслуговували. При цьому перевізник в вересні отримає лише 10-20 нових автобусів, в той час як потреба є у сотні. «До кінця року «АТП-1» отримає усі 150 автобусів котрі були куплені.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності