Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЛЬВІВ ПРОТИ ФРОТМАНА ТА ІНШИХ?

Біля будівлі Львівської облдержадміністрації минулого тижня близько 100 осіб зібралися на акцію з антисемітськими плакатами і вимогою прибрати євреїв з влади.

Мітингувальники тримали транспаранти «Вальцман – Порошенко, Коган – Турчинов, Кличко – Етінзон, Гройсман, Капітельман – Тимошенко, Бакай – Яценюк, Тягнибок – Фротман», «Єврейське братство розпродає Україну!», «Нам потрібна проукраїнська влада!» та ін.

l2Учасники акції перекрили дорогу біля будівлі ОДА. Коли до них вийшов перший заступник голови обладміністрації Ростислав Замлинський, йому вручили резолюцію…

У свою чергу, в міліції повідомили, що мітинг був санкціонованим. Організатори перед цим подали заявку. Ніяких порушень громадського порядку не було.

Відомо, що на проведення акції подала заявку громадська організація «Активний елемент».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«За даним фактом ми проводимо правову оцінку. Якщо будуть ознаки кримінального злочину, то ці дані будуть внесені в реєстр і буде розпочато досудове слідство», – прокоментувала подію представник Львівського управління СБУ Мирослава Клячківський.

Зазначимо, що завдяки ЗМІ, які здебільшого належать олігархам та нині чинній владі дана подія набула чималий розголос та спричинила скандал. Також журналістами було наведено чимало доказів того, що дана акція проплачена.

Самі ж організатори та декотрі дописувачі соцмереж намагалися пояснити, що дана акція не була «антисемітською», бо акція не мала нічого проти звичайних євреїв, а була лиш спрямована проти «жидівської узурпації влади».

В соцмережах дана акція спричинила масу суперечок «за» і «проти» даного дійства. Багато дописувачів соцмереж завдаються запитанням, чому у переліку відомих євреїв не було прізвищ Коломойського, Корбана та інших впливових олігархів-політиків? «Чи бува це не було провокацією з метою звинуватити українців а антисемітизмі?», – запитують дописувачі в інтернеті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Загалом, слід зазначити, що подібний накал пристрастей давно вже назрівав у державі, при чому не тільки в українському національному середовищі, а й поміж представниками інших націй, які проживають, як і євреї, в нинішні Україні…

Негативну оцінку світової громадськості, МВФ та ряду інших організацій з цього приводу не важко було передбачити.
Зауважимо, що чи не всі акції, які останніми місяцями відбуваються у Львові, називають проплаченими провокаціями…

За матеріалами вітчизняних ЗМІ та соцмереж

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності