Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Львівщина перетворюється на український Техас

Під час огляду установки комплексної переробки газу дотискуючої компресорної станції «Держів» Стрийського нафтогазопромислу сьогодні, 28 березня, перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський зазначив: «Минулого року на Львівщині було введено в експлуатацію 10 нових свердловин, крім того  спільно з облрадою  дано спеціальні дозволи на розробку п’яти нових родовищ. Цього року плануємо відкрити ще 13 нових свердловин».

Ростислав Замлинський також поінформував: «Упродовж цього року спостерігається зростання видобутку газу порівняно з минулим роком. Той газ, що видобувається тут, надходить в домогосподарства Львівщини. Майже 700 мільйонів кубічних метрів видобувають на родовищах Львівської області, тобто більшу частину спожитого газу видобувають в межах області. Стратегія розвитку « Укргазвидобування»  передбачає видобування 20 мільярдів кубічних метрів до 2020 року, це стільки, скільки потрібно для забезпечення населення та бюджетної сфери», повідомляють в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності