Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Львівщина отримала чергового “нового” голову обласного ТЦК

У Львівській області призначили нового начальника територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Посаду обійняв полковник Артур Ніязов.

Про це повідомив в Telegram глава Львівської ОВА Максим Козицький.

«Львівщина має нового очільника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Відповідно до наказу головнокомандувача Збройних Сил України ним став полковник Артур Ніязов. Сьогодні нового керівника представлять колективу», – повідомив Козицький.

До нового призначення полковник Ніязов проходив службу на посаді начальника відділу планування оборонних ресурсів штабу військової частини А0796.

«Дякую за службу Герою України, полковнику Денису Чаюку, який також сьогодні був з нами. Він пішов на підвищення – заступником командира військової частини А4767», – додав глава ОВА.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що для будь-якого корумпованого воєнкома таке “підвищення” можна рахувати суттєвим “пониженням” )))

Нещодавно в одному з районних військкоматів Львівської області викрили корупційну схему. Правоохоронці затримали співробітницю.

Крім того, у Львівській області викрили на хабарництві посадовицю територіального центру комплектування та соціальної підтримки. За 1000 доларів вона обіцяла жителю Львівського району поновити дані у тимчасовому посвідченні військовозобов’язаного.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності