Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Львівщина святкує перехід з “червоної зони” до “жовтої”

На Львівщині, на кілька тижнів пізніше Івано-Франківщини, тільки вчора послабили жорсткі протиепідеміологічні заходи та перевели область із “червоної” до “жовтої зони” карантину, адже сусіди раніше і увійшли до цієї червоної зони…

Про такі карантинні зміни на Львівщині повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчинов у telegram.

За його словами, відповідне рішення було ухвалено за підсумками позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

“За результатами засідання комісія вирішила скасувати з 00:00 26 квітня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Львівської області, та застосувати на території Львівської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “жовтий” рівня епідемічної небезпеки”, – написав Немчинов. 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, в Одеській області з 25 квітня було скасовано жорсткі протиепідеміологічні обмеження.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності