Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Львівська п’яна панянка на «Lexus», позбавлена прав, побила поліцейську

Вночі, 7 травня, львівські поліцейські зупинили водійку авто «Lexus», яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння та була позбавлена водійського посвідчення. Більше того, жінка ще й напала на поліцейських. Нагадаємо, що напередодні, 6 травня, у щойно посткарантинному Львові почалося масштабне святкування Дня міста…

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, близько 1:00 ночі на вулиці Пулюя патрульні зупинили авто «Lexus» тому, що водійка повернула ліворуч не увімкнувши світлового покажчика повороту.

«За кермом перебувала водійка, яка відмовилася надати документи і намагалася поїхати з місця події. Вона не виконувала вказівок поліцейських і поводилася неадекватно та мала ознаки алкосп’яніння. Для встановлення всіх обставин та складання адмінматеріалів її запросили у відділ поліції», – йдеться в повідомленні.

Водійкою виявилась 43-річна львів’янка, позбавлена права керування за нетверезу їзду на 1 рік від 12 березня цього року. На початку січня її двічі в один день зупинили нетверезою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Жінка поводилась неадекватно, почала шарпати за одяг поліцейських та нападати на них. Внаслідок таких дій патрульна отримала травму руки. А львів’янка відмовилася від перевірки на стан сп’яніння.

43-річна львів’янка побила поліцейську. Фото поліції

На водійку оформили протокол за ч. 3 ст. 130 (особа двічі піддавалася адмінстягненню за керування транспортним засобом в стані сп’яніння впродовж року) КУпАП, також винесли об’єднану постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Патрульні написали рапорт про те, що водійка не виконує рішення суду, а відповідно порушує ст. 382 Кримінального кодексу України (невиконання судового рішення).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також львів’янці загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України – опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, раніше у Львові п’яний чоловік відлупцював двох патрульних. Інцидент стався у парку Івана Франка у неділю, 18 квітня. Зловмисника затримали.

Головне ФОТО ілюстративно-просвітницьке

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності