Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Львів’янка стала чемпіонкою світу з акватлону

На Чемпіонату світу з акватлону*, який відбувся у данському місті Мідделфарт, львів’янка Софія Прийма здобула перше місце у категорії до 23 років.

Як повідомили в управлінні молоді та спорту міста Львова, дівчина зуміла на біговому сегменті відіграти та випередити представницю Великої Британії на 11 секунді. Триатлоністка подолала дистанцію 1000 м плавання та 5 км біг з результатом 0:32:37 год, що принесло Софії перемогу та титул чемпіонки світу.

Варто додати, що третє місце посіла ще одна українка – Марина Соколова. Четвертою фінішувала українка Віра Соснова.

На даний момент Софія поїхала здобувати нові перемоги на Чемпіонат світу з триатлону в естафетах мікст у Гамбург (Німеччина).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

*Акватлон (лат. aqua — вода, грец. αθλον — боротьба) — боротьба у воді й під водою. Її винайшов Ігор Островський на початку 1980-х років у Москві .

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності