Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Львів’янин Войцеховський: на Донбасі не менше патріотів, ніж на «бандерівщині»

На думку бійця Нацгвардії зі Львова Олега Войцеховського ментальна ситуація на Донбасі не безнадійна, оскільки там є багато патріотів України.

За оцінкою львів’янина ментальна ситуація на Донбасі не безнадійна, адже там більшість жителів є патріотами України.
Відеозапис з відповідним думкою бійця можна знайти в Інтернеті за цим посиланням http://joinfo.ua/sociaty/1091773_Boets-Natsgvardii-Lvova-razrushaet-mifi-Donbasse.html.

«Львів’янин і патріот Олег Войцеховський кардинально змінив свої уявлення про Донбас і його мешканців, коли прибув до АТО. На цьому відео він розвінчує міфи, що стосуються жителів Донбасу. Стереотипи, на думку Олега, вигідні владі.

Головний міф, насаджуваний десятиліттями: «тут одні алкоголіки та екологічна катастрофа», – сказано в анотації до відео.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На думку нацгвардійця, на Донбасі українських патріотів не менше, аніж на Західній Україні. А «вати» – трохи більше норми ніж по всій Україні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності