Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Лише 1% українців довіряє владі

Рівень повної підтримки дій чинної влади опустився до найнижчого в історії країни показника Так, це не помилка: лише один відсоток українців упевнений, що нинішня українська влада працює сумлінно, якісно виконує обов’язки. Такими є результати дослідження, проведеного авторитетною міжнародною соціологічною компанією TNS.

Громадян, які вважають, що дії влади зі стабілізації ситуації в країні геть незадовільні, – аж 31%. Майже стільки ж їх оцінює дії влади на «трієчку»: на їхню думку, влада здебільшого не виконує своїх обов’язків. Таким чином, дві третини населення країни показує її керівицтву жовту картку, якщо вже не червону?

Найбільше, як свідчить дослідження, українці незадоволені урядом. З листопада минулого року рівень довіри до уряду знизився вдвічі, зазначають cоціологи. Лише 8% громадян нині оцінюють урядову політику як задовільну. Натомість 68% вважають її незадовільною. Діями Президента зовсім або частково незадоволений 51% українців. Однак частка тих, хто частково або цілковито підтримує політику Порошенка, становить лише 17%. Решта українців не може визначитися зі своїми оцінками щодо діяльності глави держави.

Джерело: УБК

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності