Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЛЮБЛЯТЬ ЖЕ УКРАЇНЦІ ЧУЖЕ ІГО…

Показова яскравість і рішучість грузинських реформаторів, обізнаних в політичному піарі (рекламі) почала вражати українське люмпенізоване суспільство.

Система старих пережитків на чолі з новими, постмайданівськими лідерами не тільки почала чинити тотальний спротив, а просто завалилася. Хоча, можливо, цього дехто і не бачить.

Створена бюрократами стара українська система впирається зі всіх сил і не хоче змінюватися, незважаючи на те, нову систему, але вже буцімто на «грузинський» манер, теж пропонують такі ж бюрократи, але вже з ЄС і США.
І, як не дивно, більше того, зважаючи на вподобання електорату, політтехнологи запевняють своїх «українських» роботодавців, що вже цією осінню на місцевих виборах, якщо вихідці з Кавказу спроможуться створити якусь, скажімо, свою партію, виборці за них можуть віддати понад 50% своїх голосів…

Зважаючи на те, кого впродовж останніх 24 років українці обирали своїми представниками до всіх рівнів органів влади, воно й не є дивним. І навіть не підлягає сумніву здорового глузду…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тому чи ще не зарано загадувати наперед кількість голосів за поки гіпотетичну партію, коли українцями вже неоднозначно сприймається той факт, що нинішній очільник Одещини Михайло Саакашвілі, який сам нещодавно здобув Українське громадянство, запросив до себе в заступники громадянку ворожої нам держави, дочку відомого російського політика Єгора Гайдара, Марію. Більше того, в перших своїх інтерв’ю Марія Гайдар не змогла пояснити чим вона займатиметься в адміністрації губернатора, сказала, що не знає чи мінятиме своє громадянство на українське та не відає, хто нині є ворогом України, та з ким вона воює… В наступних своїх інтерв’ю дівчина вже знала на що і як відповідати та пообіцяла за три місяці оволодіти державною мовою.

Також, подейкують, що Саакашвілі мало бачити поруч себе дочку колишнього в. о. голови уряду РФ Марію Гайдар, тому він, буцімто, планує запросити до себе в апарат ще й відомого російського опозиціонера Олексія Навального…
Такі дії екс-президента Грузії пояснюють винятково його ненавистю до Володимира Путіна, а такими призначеннями він прагне якомога більше йому дошкулити.

З таким успіхом пану Саакашвілі залишається запроситив Одесу й решту російської т. зв. «опозиції», тільки питання, що вони там робитимуть для України? І чи робитимуть?

А, можливо, вони скоро на Одещині проголосять свою якусь автономію?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Україні тим часом уже говорять, що «варяг потяг за собою ще й інших, чужих варягів». Мабуть, що так. Тільки чому українці так полюбляють чуже «іго», замість того, щоб самим керувати у власній державі?

За матеріалами соцмереж

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності