Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Люструвати сухарями і смітником намагалися завідувача перинатальним центром Івано-Франківська

Сьогодні, 17 липня, в Івано-Франківську відзняли чергову серію популярного в обласному центрі та в Україні в цілому серіалу з катанням чиновників у смітниках.

Так депутат міської ради Андріан Волгін завітавши у кабінет завідувача “Міського клінічного перинатального центру” Сергія Стефанка та заявив, що хоче покатати його у смітнику через придбання останнім, на думку депутата старої моделі УЗД-апарата за ціною найсучаснішого.

Тобто, за його словами, керівник пологового закупив в три рази дорожчий.

Завідувач “Міського клінічного перинатального центру” Сергій Стефанко виправдовувася, що закупівля відбулась через систему “Прозоро”. Але Андріан Волгін не повірив: “Я знаю, як систему ProZorro обходять. Уже арки через Прозоро купляють. Ви після цього заяву на звільнення написати не хочете?” – спитався Волгін у Стефанка та кинув у директора пачку сухарів, які були темою нещодавнього скандалу, коли жінки, що перебували на лікуванні в даній установі повідомили, що їх тут харчують винятково чаєм та сухарями. Тоді скандал вдалося швидко замнути різкими кардинальними змінами в меню установи…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Хоча, можливо, депутат натякав лікарю, що тому пора самому звикати до сухарів?

А на своїй сторінці у facebook депутат-АТОвець Волгін написав наступне:

Керівник перинатального центру, який закупив апарат УЗД за 2млн, ціна якого 600тис., (файний має загар після відпустки!!! На даний час втік з робочого місця!!“, – явно натякаючи на нещодавній відпочинок чиновника на одному із дорогих фешенебельних морських курортів, який обговорювався у соцмережах, та додав відео свого спілкування із паном Сергієм.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також на своїй  сторінці у соцмережі Волгін прокоментував, що міський Перинатальний центр закупив «супер» обладнання у вигляді застарілого, того, що вийшов з виробництва -апарату за 2,3 мільйона гривень.

Це ціна, яка в 3,5! рази завищена і практично дорівнює ціні дійсно новітнього УЗД-апарату 2018 року випуску (ще й на памперси залишилося б на років 2-3)! І це для наших вагітних жінок і немовлят, за наші з вами бюджетні гроші! Подробиці – викладаю далі.

Коли, ваші дружини (якщо на рівних правах) будуть народжувати вам дітей, лежати в палатах того перинатального центру на їх «прекрасних» матрацах, ось тоді запитайте себе, чому? Чому у нас в країні практично вже прийнято так безбожно красти? Безбожно, з благословення та навіть освячення церквою !!!!

Звичайно, ми всі знаємо , що священика і мера теж «ввели в Оману» щодо того, що куплений апарат супер новітній і гідний 2,3млн.грн. А в реальності, апарат, що був куплений (і так урочисто посвячений) вийшов з виробництва, його максимальна вартість зараз – 640тисяч гривень (і продавці ще знижку обіцяли зробити при «контрольній закупівлі»). А за 2,3 млн.грн. можна було купити новий УЗД-апарат Toshiba 2018 року випуску, і ще й гроші б залишилися близько 200 тис. грн ))

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дуже яскравий приклад наочного пояснення того, чому ми всі так живемо в нашому спільному домі .. який називається країною. Соромно, просто соромно“, – йшлося у дописі депутата.

Нагадаємо, до листопада минулого року екс-депутат міської ради попереднього скликання від ВО “Свобода” і кум нині діючого мера, теж представника цієї правлячої у місті партії, Сергій Стефанко був заступником головного лікаря міського клінічного пологового будинку, якого змістили після, буцімто, провокації однієї з політсил… А після відставки головного лікаря Стефанка новій посаді представляла Марія Бойко – така ж сама “новоспечена” очільниця Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради, створеного за кілька місяців до цього з ініціативи свободівців з  метою вирвати міську медицину з “кишені” профільного департаменту ОДА. Тому не дивно, що саме пані Бойко сьогодні однією із перших стала на захист свого “однопартійця” по білому халату…


Довідка Фіртки:

Сергій Стефанко –

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності