Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

“Made in China” не пройде. Ту, в Криворівні, буде тіко “…in Ukraine

У рамках форуму Східної та Центральної Європи Via Carpatia 23-24 червня відбудеться фестиваль українських виробників “У пошуках Made in Ukraine: зустріч в Карпатах”.

Локація знаходиться у селищі Криворівня. Близько 140 км від Івано-Франківська.

“Дуже раді відвідати Карпати. Ми відкриваємо Україну нашим підприємцям і показуємо, що насправді купувати і виготовляти українське можуть не лише у великих містах, а й у маленьких. По-друге, ми відкриваємо для наших підприємців чудовий туристичний край”, – розповіли організатори фестивалю.

 У рамках фестивалю проходитиме ярмарок з великою кількістю фудкортів, майстер-класами народних майстрів. Відбудеться своєрідний міжрегіональний обмін досвідом між українськими виробниками.

“Особливіть в тому, що для нас це перший досвід, коли ми хочемо інтегрувати традиційне місцеве свято з нашою оргструктурою. З одного боку – ми показуємо як це може бути красиво і промислово. З іншого – ми хочемо придивитися до тієї автентики, яка майже втрачена”, – додала Савостіна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
 За словами організаторів, за два дні очікують до 10 тисяч людей.

“Від себе ми веземо 50-60 людей. Традиційна кількість учасників, які виїжджають за межі столиці”, – каже вона.

23-30 червня у Криворівні Верховинського району Івано-Франківської області проходитиме перший міжнародний форум Східної та Центральної Європи “Via Carpatia”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності