Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Мадяри там не єдині проти України… в ЄС і НАТО

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо заявив, що під час зустрічі з прем’єром України Денисом Шмигалем, скаже, що Братислава проти членства України в НАТО.

Про це повідомляє RTVS.

«Я йду (на зустріч із прем’єром України Денисом Шмигалем, – ред.) із гуманітарною допомогою, підтвердимо, що жодної зброї вони не отримуватимуть від словацької армії і з державних складів», – заявив він.

Фіцо додав, що Словаччина поважає рішення України вступити до Європейського союзу, але «вони повинні відповідати умовам».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Я скажу, що я проти членства України в НАТО, що буду користуватися правом вето і блокуватиму це, тому що це буде фундаментом Третьої світової війни», – заявив словацький прем’єр.

Раніше ми писали, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зустрінеться з главою уряду Словаччини Робертом Фіцо у середу, 24 січня. Зустріч пройде в Ужгороді.

Також нагадаємо, що десятки тисяч демонстрантів вийшли на вулиці різних міст Словаччини, щоб протестувати проти правоохоронної реформи, запропонованої прем’єр-міністром Робертом Фіцо.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності