Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Маєш землю, хочеш ставок – треба дозвіл ($), інакше штраф і тюрма

Мешканцю одного з сіл Стрийського району, який, не маючи жодних дозвільних документів, викопав став, загрожує покарання — штраф або обмеження волі на термін до двох років. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що чоловік, не маючи жодних дозвільних документів, самовільно викопав на земельній ділянці, яка перебуває у його користуванні, штучну водойму — став розміром 16,5х32 метри”, — повідомили у поліції.

За фактом слідчі відділення поліції № 3 Стрийського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 254 (безгосподарське використання земель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на термін до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до трьох років або без такого.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності