Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Майбутні керівники ВНЗ проходитимуть спецперевірку

Міністерство освіти і науки повідомило керівників вищих навчальних закладів про необхідність проведення спеціальної перевірки стосовно осіб, які претендують на зайняття посад з підвищеним корупційним ризиком, зокрема, керівників державних установ та їх заступників, призначення яких здійснюється державними органами. Про це йдеться у листі МОН, що підписаний заступником міністра — керівником апарату Романом Гребою.

У Міносвіти зазначають, що Перелік посад з високим та підвищеним рівнем корупційних ризиків був затверджений Національним агентством з питань запобігання корупції у червні 2016 року.

Відомством також надано перелік відомостей, які мають підлягати спеціальній перевірці та перелік документів, що має подавати претендент на посаду.

У разі ненадання згоди претендента на посаду спеціальна перевірка не проводиться і питання про призначення на відповідну посаду не розглядається.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Міністерстві освіти наголосили на необхідності безумовного виконання нормативно-правових актів з питань спеціальної перевірки.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності