Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МАКОТА, ПОПОВИЧ І… МІЛІЦІЯ

Минулого тижня під час розгляду питання про зміни до обласного бюджету на 2015 рік міський голова Болехова Зіновій Макота звернувся до депутатів з проханням виділити додаткові кошти для міста обласного підпорядкування Болехова.

Але, під час голосування депутати не підтримали його звернення, на що Макота обізвав депутатів «бандюками» та звинуватив їх у корупції, а на спробу депутата облради свободівця Василя Поповича його заспокоїти крикнув тому: «Давай вийдемо!». Після чого обоє вийшли у фойє, а за ними повибігали інші депутати.

До бійки не дійшло. Проте заступник голови облради Остап Дзеса був змушений оголосити перерву до п’ятниці, 27 березня.
Василь Попович же запропонував на наступну сесію запросити правоохоронців, щоб в подальшому не допустити таких ексцесів.

«Зенон Макота своєю поведінкою фактично зірвав роботу обласної ради. Мені складно оцінювати його дії… До слова, раніше він забарикадував диванами представників бюджетної комісії, що засідала у 500 кабінеті. Тобто, які б мотиви у нього не були, але його вчинки важко назвати адекватними. Думаю, варто звернутись до відповідних органів, щоб вони дали їм оцінку. Те саме стосується й його слів», – зауважив Попович.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності