Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Макрон у Москві врятував Світ і Україну від Третьої світової і приїхав по нагороду до Києва

Olaf Scholz, Bundeskanzler, Deutschland, Berlin, SPD-Prдsidiumsklausur auf dem Gelдnde des EUREF-Campus *** Olaf Scholz, Chancellor, Germany, Berlin, SPD Executive Committee meeting on the EUREF Campus grounds

Понад 4 години за зачиненими дверима тривала вчора бесіда Путіна із його французькою маріонеткою Макроном у Москві щодо України. І ось сьогодні президент Франції Еммануель Макрон заявив, що на переговорах із російським колегою Владіміром Путіним йому вдалося запобігти подальшій ескалації ситуації навколо України

Російський букет із ароматами французького сифіліса і німецького триппера**, – так політики назвали зустріч у Москві цих двох президентів.

«Я мав досягти, щоб не було погіршення чи ескалації, та відкрити нові перспективи. Я досягнув цієї мети», – французький телеканал BFMTV наводить слова президента Макрона, чиї рейтинги сьогодні у Франції катастрофічно низькі, а незабаром вибори, і йому, як ніколи, сьогодні потрібний імідж не гаронтофіла***, а героя-рятівника Франції та Світу…

Також президент Франції зазначив, що не очікував зайвої гнучкості від Путіна: «Я жодної секунди не думав, що вчора він зробить якісь жести». Проте наголосив: той обіцяв, що подальшого загострення ситуації на українському кордоні не буде.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, зустріч Макрона і Путіна відбулася напередодні у російській столиці. На порядку денному були ситуація навколо кордонів України і взагалі безпека у Європі.

Сьогодні Еммануель Макрон прилетів до Києва і вже зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.

Раніше президент Франції озвучив пропозицію щодо тристоронньої зустрічі за участю Польщі та Німеччини: у центрі уваги так само має бути питання України.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба напередодні візиту Макрона до Києва повідомив, що порушить питання щодо постачання зброї Україні з представниками Франції та Німеччини. Це питання завжди залишається на порядку денному, заявив він, мабуть, забувши, що ці дві країни, як і Угорщина також блокують прийняття України до членства у НАТО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

* Французькою хворобою у 15-16 ст. італійці назвали досі невідому в Європі хворобу, яку їм принесли із собою під час Італійських воєн французькі вояки. Цією болячкою був сифіліс, який у Європу завезли перші іспанські конкістадори.

**Триппер – синонім гонореї, венеричної хвороби, збудника якої першим виявив німецький вчений з прізвищем Триппер.

***Геронтофілія є статевим потягом до людей похилого віку. Людина з такими сексуальними уподобаннями є геронтофілом. Слово геронтофілія придумав у 1901 році психіатр Ріхард фон Крафт-Ебінґ. Воно походить від грецької: geron, що означає “стара особа” та philie, що означає “любов”. Геронтофілія класифікується як парафілія, але не згадується в Діагностично-статистичному посібнику психічних розладів або Міжнародній класифікації хвороб.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності