Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

«МАКСИМ ОСА»

В інтернеті з’явився перший трейлер українського містичного трилера «Максим Оса»

Кінокомпанія «Пронто фільм» розмістила на своєму каналі на YouTube перший трейлер українського фільму «Максим Оса», зйомки якого стартували у вересні минулого року. У повідомленні кінокомпанії йдеться, що стрічка у жанрі містичного трилера вийде у прокат у 2016 році.

Фільм «Максим Оса» знімає за коміксами Ігоря Баранька режисер Іван Сауткін.

Нагадаємо, комікс «Максим Оса. Людина з того світу» – твір, присмачений гумором, екшн-сценами, великою кількістю горілки, еротикою й містикою. Головним героєм стрічки виступає козак-відлюдник, що живе на Січі. За сюжетом коміску, його посилають розслідувати вбивство, що сталося в будинку пана Кричевського.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Слід зауважити, що згідно відео-трейлера (анонсу) до фільму, то він мав би в майбутньому приємно здивувати широке коло глядачів.

Творці стрічки заявляли, що бачать її як патріотичну, яка стане українською відповіддю Гаю Річі і його «Шерлоку Холмсу». Повідомлялося, що локаціями для зйомок стануть місцевості в Кам’янець-Подільському та Хотині.

Як писала «Телекритика», «Максим Оса» – переможець 4-го пітчингу Держкіно. До копродукції залучено Польщу. Загальний бюджет складає 63, 334 млн. грн. Частка держфінансування –19 млн. грн.

Джерело: Телекритика

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності