Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Марков відмовив слідчому здати кров на аналізи

Адвокат екс-нардепа Ігоря Маркова заявив, що у його підзахисного хотіли взяти кров без медсестри і понятих. Про це сказав захисник Олександр Казарновський.

«До Ігоря Маркова прийшов слідчий і повідомив, що хоче взяти у нього зразки крові. Проте ні медсестри, ні понятих з ним не було, а захист не був повідомленим про майбутній забір крові. Тому Марков правомірно відмовився від такої процедури», – сказав він.
Адвокат пояснив, що згідно з українським законодавством при будь-яких слідчих діях щодо підзахисного слідчі зобов’язані інформувати захист не менше ніж за 72 години до цього, щоб він міг з’явитися і взяти участь. Обов’язковим є і присутність понятих.
Казарновський вважає, що взяту у його підзахисного кров можуть використати проти нього, «тому й не повідомляли нікому».
«Ми впевнені, що кров Маркова можуть нанести на будь-які речові докази по справі, а таким чином сфабрикувати причетність Ігоря Олеговича до будь-яких злочинів», – сказав адвокат.
Політарена

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності