Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«МАРЛЕЗОНСЬКИЙ БАЛЕТ» або ШЕВЧЕНКО-ЛЯШКО. УДАР У ВІДПОВІДЬ. ЧАСТИНА-3

Минулого тижня прихильники Радикальної партії Олега Ляшка в Івано-Франківську пікетували приймальню народного депутата Олександра Шевченка, котрий за тиждень до цього в кулуарах Верховної Ради облаяв та побив лідера РПЛ. Це свого роду була частина перша так би мовити сучасного «Марлезонського балету».

За кілька днів згодом на телеканалі 1+1 з’явився «чорнушний» фільм про Ляшка, Кличка та інших опонентів Ігоря Коломойського, який очолює групу «Приват» і власне має безпосереднє відношення як до самого телеканалу так і до ТБ «Буковель», директором якого до недавна рахувався нардеп Шевченко. Це можна назвати частиною другою балету.

Отож, минулого тижня активісти з прапорами та плакатами з написами «Саня, не будь гопником», «Саню на вили Ляшка», «Шевченко, це тобі не 90-ті», під вигуки «На Донбас!» та «Ганьба!» передали для народного депутата, гендиректора ТК «Буковель» Олександра Шевченка спортивний костюм «Adidas», бейсбольну биту та пачку соняшникового насіння.

Помічник нардепа Володимир Юзюк прийняв подарунки радикалів та запропонував їхньому представнику записатися на прийом до Олександра Шевченка, щоб особисто висловити свої претензії та почути відповідь народного обранця.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Один з членів РПЛ зачитав власний вірш, адресований Шевченку, в котрому йдеться, що Шевченко «як був жуліком, так і залишився ним».

Радикали закликали Олександра Шевченка та працівників його приймальні брати приклад з Олега Ляшка та відправлятись в зону АТО. Також вони запропонували «прикарпатському олігарху Шевченку» виділити частину своїх коштів на придбання БТР для бійців чи створити власний батальйон, який би захищав інтереси держави. При цьому прихильники РПЛ згадували два батальйони Ляшка, котрі нібито перебувають у зоні АТО.

Це вже можна назвати «ударом у відповідь» Ляшка Шевченку і тим, хто за ним стоїть. Або третьою частиною балету відомого завдяки роману Александру Дюма. Але у романі на цьому усе і закінчилося, адже «Марлезонський балет» складався з трьох частин. Та, знаючи запал обох нардепів, мабуть, слід чекати, що вони скоро допишуть до нього ще не одну частину…

Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності