Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МАРЦІНКІВ СЕБЕ БІЛЬШЕ НЕ ІДЕНТИФІКУЄ ЗІ «СВОБОДОЮ»?

Певно жителі івано-франківських багатоповерхівок уже давно звикли, що двері їхніх квартир періодично невідомі особи обліплюють якоюсь друкованою рекламно-агітаційною продукцією.

Особливо часто це відбувається це під час різноманітних виборів, яких у нас постійно вистачає.

Але й в короткотривалих проміжках між ними, повертаючись додому, мешканці міста знаходять приліплені до власних дверей з допомогою липкої стрічки то газету «Столиця Карпат», яку ідентифікують з місцевим олігархом і нардепом Олександром Шевченком (подейкують, що на наступних місцевих виборах він з легкої подачі Ігоря Коломойського змагатиметься за крісло мера міста), то агітаційну продукцію ВО «Свободи», яка, мабуть, теж намагається хоча б на місцевих рівнях втримати свої втрачені загальноукраїнські можливості, то ще чиюсь агіт-рек­ламу…

Не стали в Івано-Франківську винятком і минулі вихідні. Так значна кількість поверхівок, починаючи від центру міста і аж до Набережної ім. В. Стефаника, отримала чергову дозу нової рек­ламної агітації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цього разу нею відзначився екс-секретар міської ради і екс-нардеп від ВО «Свобода» Руслан Марцінків, завдяки своїй неординарній поведінці більш відомий у місті як «людина-молот» або «людина-мегафон».

Про Марцінківа теж давно говорять, що і йому не дає спати посада мера. Тому він останніми місяцями так часто й світиться на різноманітних віче та теле- і радіоефірах.

Але ось що цікаво.

На згаданій останній рекламно-агітаційній продукції, де красується й обличчя екс-нардепа, йдеться про якусь «програму Руслана Марцінківа», яка, згідно тексту, є буцімто єдиною в своєму роді в цілій Україні, бо покриває 90% витрат на заміну вікон і дверей у під’їздах багатоквартирних будинків. І цікаво тут не те, що це звучить як позабута реклама Льонею Голубковим, його братом і «просто Марією» усім відомого «МММ». Як не цікаво й те, що внесок громади – «лише 10% від вартості РОБІТ» (зауважте тут мова не йде про саму віконно-дверну гарнітуру), до такого люди уже звикли, а цікаво те, що пан Марцінків не ідентифікує себе тут з політичною партією, яку ще поки представляє (чи, можливо, ми чогось не знаємо? – ред.), бо тут же на листівці подає адресу своєї приймальні – «Громадської приймальні Руслана Марцінківа»!?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але щоб мати свою «громадську приймальну», принаймні треба мати якусь представницьку посаду чи мати бодай якийсь благодійний фонд (для прикладу, який би міг компенсувати людям згадані 90% коштів – ред.), чи громадську організацію, але про це тут не вказано! Та й про ВО «Свобода» тут теж не згадується…

Отож, хто Ви, Руслане Марцінків? Раптом не молодший брат відомого героя Ільфа і Петрова?..

Дмитро Несміш

P.S. Днями стало відомо, що в понеділок, 23 лютого, депутат Івано-Франківської міської ради від ВО «Свобода», Світлана Оришко написала заяву про свій вихід з цієї партії…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності