Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МАРЦІНКІВУ РЕКОМЕНДУЮТЬ ДОБРОВОЛЬЦЕМ У СТРОЙБАТ

У вівторок, 21 червня, під час оперативної наради у міського голови Івано-Франківська мер порадив усім безробітнім йти до війська.

Так, міський голова Руслан Марцінків повідомив, що зараз йде набір на контрактну службу, але ситуація не така позитивна, як хотілося б.

За його словами, мерія буде надавати одноразову матеріальну допомогу у розмірі 4тис. грн тим особам, які зголосяться контракт: «Треба запропонувати всім безробітнім йти на контрактну службу. Прохання до цього серйозно поставитися, проінформувати громадськість, що можна йти служити у ЗСУ. Забезпечення дуже серйозне».

Але мер, мабуть, забув, що зараз існує проблема з працевлаштуванням тих, хто уже відслужив у війську і повернувся із зони АТО, так само, як і існує проблема з дотриманням владою всіх обіцянок про надання їм житла, землі під будівництво та соцдопомоги, обіцяної також сім’ям полеглих в АТО героїв, яку нещодавно перший заступник міського голови, теж учасник АТО, назвав поставленою з боку таких родичів йому «розтяжкою».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тому, коментуючи в соцмережах таку заяву мера, багато хто з дописувачів радить йому самому записатися на контракт у армію. Зокрема радять йти служити у стройбат. Адже махати кувалдою Марцінків уже навчився, а так матиме посвідчення учасника АТО і, головне, що йому там, можливо, вдасться «закалимити», пишуть дотепники, пригадуючи при цьому, що за часів СРСР цих вояків дуже боялися в НАТО, бо не могли второпати, чому цим «звірям у формі» не видають зброї?

Нагадаємо, не так давно мер Франківська запевняв, що на передовій не все так погано…

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності