Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МАРЦІНКІВУ СЛІД ПОДАТИСЯ У МІЛІЦІЮ

Минулими вихідними в Івано-Франківську в екс-нардепа і екс-секретаря міської ради, свободівця Руслана Марцінківа поцупили велосипед.

Про це політик написав 30 травня на своїй сторінці у Фейсбук.
«Вкрали мій ровер біля квартири, зламали кладовку на коридорі. Викликав міліцію, зафіксували. Також у сусіда вкрали. Гарний такий був ровер – спортивний. Так мені шкода! Будьте обережні на Зелені Свята», – йдеться у дописі.
Як жартують після такого посту франківські дотепники, тепер у Марцінківа з’явилася ще одна причина балотуватися на місцевих виборах на посаду міського голови обласного центру – відшкодувати ровер…
…Хоча інші кажуть, що краще йшов би він у міліцію. Бо свого «чекіста» ВО «Свобода» вже отримала в особі Юрія Михальчишина, який сьогодні є радником Валентина Наливайченка, а ось свого «мєнта» у партії офіційно ніби поки не має. Враховуючи, що Марцінків, як доводить практика, кричати у мегафон вміє, махати кувалдою теж вміє, значить навчиться і кийком, тому з нього вийшов би чудовий міліціонер.
І так дивися, можливо, швидше би знайшов свого ровера…

Підготував Василь Попадя

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності