Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Маск фактично визнав існування світової змови про скорочення населення Землі?..

Батько шістьох дітей заявив, що намагається подати гарний приклад.

Генеральний директор Tesla та SpaceX Ілон Маск закликав людей народжувати більше дітей, попередивши про загрозу “руйнування цивілізації”.

Відповідну заяву він озвучив під час заходу Wall Street Journal, повідомляє CNBC.

“Людей не вистачає”, – наголосив мільярдер, вказавши, що низькі коефіцієнти народжуваності, що швидко падають, є “одним із найбільших ризиків для цивілізації”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І тут Ілон Маск обмовився чи натякнув, що чимало “хороших, розумних людей” думають, що населення безконтрольно зростає, фактично підтвердивши цим існування факту, а не теорії, світової змови сильних світу цього щодо скорочення населення Землі до “золотого мільярда”.

Все навпаки, – заперечив винахідник, закликавши слухачів поглянути на статистичні дані. – Якщо у людей не буде більше дітей, цивілізація зруйнується. Запам’ятайте мої слова”, – звернувся до них найбагатший чоловік планети.

На запитання про те, чому в нього так багато дітей, батько шістьох відповів, що намагається подати гарний приклад, додавши, що він має практикувати те, що проповідує.

У виданні зауважують, що аналітики Morgan Stanley у липні заявляли, що “рух за те, щоб не мати дітей через побоювання щодо зміни клімату, зростає і впливає на рівень народжуваності швидше, ніж будь-яка попередня тенденція в галузі зниження народжуваності”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також, за інформацією дослідників Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі, кількість народжень у США знизилася за дев’ять місяців після екстремальної спеки, а минулорічне дослідження 18 тисяч пар у Китаї показало, що зміни клімату, зокрема забруднення твердими частинками, пов’язані зі збільшенням на 20% ймовірності безпліддя.

Водночас Ілон Маск заявив, що його технологічна компанія з мозкового інтерфейсу під назвою Neuralink сподівається почати імплантувати свої мікрочипи людям у 2022 році. Офіційно: вони допомагатимуть людям із проблемами зі здоров’ям та травмами, повідомляє Insider.

Neuralink розробляє чип, який буде імплантуватися у мозок людей. Там він буде одночасно записувати та стимулювати мозкову діяльність. Пристрій призначений для медичних застосувань, таких як допомога під час серйозних травм спинного мозку та неврологічних розладів.

Маск запевняє, що стандарти Neuralink щодо імплантації пристрою значно вищі, ніж вимагає Управління продовольства та медикаментів США. 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності