Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Маскування навпаки: як армія Тайваню готується до вторгнення КНР (фото, відео)

КНР продовжує наполягати на поверненні Тайваню (Китайської Республіки) до свого складу, і острівна держава готується до оборони на випадок військового вторгнення. В ході «тижнів бойової готовності», які проходять зараз на Тайвані, армія Китайської Республіки показала незвичайні прийоми, які вона має намір використовувати на випадок, якщо Китай вирішиться на військову операцію.

У Міноборони Тайваню вказують, що однією з цілей навчань для армії Китайської Республіки було підвищення її «здатності до маскування, обману і маневреності відповідно до принципу «боріться, де б не відбувався бій».

«Тижні бойової готовності» армії Тайваню:

На фото з навчань можна побачити бронетранспортер Clouded Leopard в яскравому камуфляжі, який робить бойову машину схожою на будівельну техніку. Також в міський пейзаж відмінно вписуються машини M113, вкриті рослинністю під мостом, а танк (імовірно, M60A3 Patton) не відрізниш від купи відходів, в яких він прихований.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
 
БТР Clouded Leopard
twitter.com/RemyHemez
 
БТРи M113
twitter.com/RemyHemez
 
Танк M60A3
twitter.com/RemyHemez

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності