Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Масова стрілянина на Рівенщині

Rivne-st9 травня під час перестрілки у Сарненському районі на Рівненщині постраждали десятки людей, п’ятеро мають серйозні поранення.

Про це повідомляє інтернет-видання «ЧаРівне».

За інформацією, сьогодні вранці 100 озброєних чоловіків на вантажних автомобілях та джипах приїхали у село Олексіївка Сарненського району. Вони зупинились у центрі села та повідомляли перехожих, що віднині лише вони контролюватимуть видобуток бурштину. Один із них представився народним депутатом Володимиром Продивусом. На місці стрілянини були знайдені його візитівки.

Селяни на такі заяви невідомих осіб обурились, адже для більшості з них це єдиний заробіток. Далі між селянами та озброєними чоловіками почалася сутичка. Наразі 5 осіб поранено, двоє з них мають різані рани, троє – вогнепальні.

Під натиском селян бойовики почали втікати та поїхали на базу, де вони жили. Сама ж база знаходиться у селі Страшеве, а її власником є колишній керівник Рівненської ОДА Василь Берташ. Селяни зуміли зупинити бойовиків і захопили їхні автомобілі. Під час перевірки було знайдено чимало зброї, сотні російських прапорів та наліпки «Правого сектору».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кілька одиниць транспорту, на яких приїхали озброєні люди, розбили та спалили місцеві мешканці.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності