Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

МАТВІЄНКО ЗАКЛИКАЄ «ОБРАНИХ» ПІД ПРАПОРИ ПОРОШЕНКА

Вже цього тижня завершиться формування Прикарпатського обласного виборчого штабу кандидата у Президенти України Петра Порошенка.

Формувати штаб на Прикарпатті, як не дивно, будуть не лише силами партії “Удар” та її очільника нардепа Романа Чернеги, але і силами усіх інших, “середовище яких є прийнятним” для кандидата у президенти і керівника його центрального офісу. Саме це на прес-конференції 8 квітня, у вівторок, повідомив керівник виборчої кампанії Петра Порошенка на Івано-Франківщині Анатолій Матвієнко.

Колишній голова колишньої партії «Собор», перейменованої сьогодні в «Українську платформу «Собор», Анатолій Матвієнко розповів, що виборчі штаби в області формуватимуться з допомогою багатьох політичних сил.

«Нашим завданням є взяти не лише «Удар» та «Собор», але й змобілізувати всіх, середовище яких є прийнятним. Були проведені переговори з «Нашою Україною», силами, які робили спротив Януковичу». Також до штабу Петра Порошенка кличуть «Правий сектор» і Самооборону. Матвієнко підкреслив, що можлива також співпраця із партією «Батьківщина», а саме з тими, які зараз не поділяють політику партії.

Поряд з іншим Анатолій Матвієнко розповів і про сьогоднішню ситуацію в Україні. Він також закликав «зрозуміти Схід і не чіпати їх ментальності» та працювати в умовах «політичного випередження» в таких регіонах як Херсонська, Миколаївська та Одеська області.
Матвієнко також підкреслив, що будь- який компромат на Петра Порошенка – це сьогодні «напад нашого сусіда на кандидата, якого я підтримую!» Коментувати таку фразу, мабуть, зайве?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Не оминув «куратор» обласного штабу Петра Порошенка згадати у розмові з пресою і про відкриті списки до виборів у парламент і прокритикував заяву Юлії Тимошенко на цю тему.

На завершення пан Матвієнко пояснив, що він не має наміру керувати обласним штабом, бо має тільки забезпечити вибори, а цим замість нього займатиметься Михайло Довбенко.

Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності