Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Мати не відрізала голови доньці? – деталі із життя сім’ї

У мережі з’явилися відео судового засідання, на якому обирають запобіжний захід жительці Харківської області Тетяні П’яновій, яка відрізала голову власній 11-річній доньці. Ролики опублікувала журналістка Анна Юрченко, але згодом цензори FB та Google їх заблокували.
Під час спілкування з журналістами П’янова назвала дитину “помилкою молодості”.
Слід зазначити, що агресію вона проявляла і до співробітників ЗМІ.
Про життя жінки та її доньки журналістам розповів чоловік, який називає себе близьким до родини, де сталася трагедія. За словами чоловіка, вбита жінкою донька Христина – дитина від першого шлюбу. Сім’я спершу жила у харківському районі Нові Будинки, передає видання “Типовий Харків”.
Після розлучення Тетяна з донькою переїхали в Подвірки. Тут вони жили з батьком і братом Тетяни – Антоном. Після смерті батька жінка з братом поділили будинок навпіл і продовжували там жити разом до останнього часу.
Співрозмовник видання додає, що Тетяна любила свою доньку. На всі свята вони разом кудись їздили, готували одна одній. Крім того, жінка відвідувала всі шкільні збори та завжди переживала за те, щоб Христина не гуляла допізна. Щодо батька дитини, то він повертався в сім’ю, але за тиждень обікрав дім і зник.
Тетяна не йшла в запої, максимум, що вона могла собі дозволити – це випити на свята. До наркоманів і наркотиків ставлення у неї – презирливе. Натомість Антон багато пив, виносив з дому каструлі та сковорідки, щоб здати їх на металобрухт. До нього постійно ходили його друзі для спільних пиятик, всю їжу, приготовану Тетяною та Христиною, вони з’їдали, – зазначає людина з оточення родини.
За словами друга сім’ї, між ним і Тетяною часто були скандали. Брат неодноразово бив свою сестру. Вона викликала поліцію, але реакції від правоохоронних органів не було. У поліції Тетяна не раз питала: “Ви приймете заяву тільки, коли він когось із нашої сім’ї вб’є?
ФОТО: Хритсина у Істаграм
Також чоловік повідомив, що Антон приставав до маленької Христини, постійно кликав полежати разом і міг вщипнути за сідниці.
Сусіди кажуть, що сім’я жила бідно, але дівчинка була нормальна, доглянута. У те, що сталося не можуть повірити. Як кажуть у поліції, затримана була в тверезому стані, не під наркотиками. По всій вулиці видно сліди крові.
Коротко підсумовуючи:
– 30 квітня у Харкові правоохоронці затримали 38-річну жінку.
– Вона в оголеному вигляді ходила Харковом та несла у руках пакет із відрізаною головою дитини. З собою мала ніж, яким під час затримання намагалася оборонятися.
– Жінка разом із донькою і братом жила у селі Подвірки.
– Саме брат вранці 30 квітня звернувся до поліції та повідомив, що у сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло неповнолітньої племінниці.
– На місце події одразу виїхали правоохоронці.
У момент затримання жінка була тверезою. Окрім того, вона не перебувала на обліку у психіатричній лікарні та не мала довідок про проблеми з психічним здоров’ям.
– Сусіди в селі відкликаються про Тетяну добре, називають адекватною. Натомість розповідають про побиття жінки її братаом та його домагання до племінниці.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності