Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Майно ОПЗЖ і її осоередків перейде Державі, – партію офіційно заборонено судом

Восьмий апеляційний адміністративний суд заборонив діяльність політичної партії “Опозиційний блок”. Майно партії та її осередків передадуть державі.

Судове засідання відбулося 8 червня. Тривало близько півтори години.

Згідно з рішенням суду, майно партії та всіх її осередків, передадуть державі. Щоправда, це рішення ще може бути оскаржене у Верховному Суді.

Нагадаємо, що передчуваючи такий фінал, нардепи із ОПЗЖ, щоб не позбутися своїх мандатів, раніше зареєстрували у ВР депутатську групу “Відновлення України”:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Хоча засідання суду формально було відкритим, але журналістів до зали судових засідань не допустили і пояснень не надали. Суд також не відповів на письмове клопотання про проведення відеотрансляції засідання.

Через закритість судового процесу про причини заборони Опоблоку стане відомо після публікації повного тексту судового рішення.

Нагадаємо, 1 квітня парламент проголосував за заборону проросійських політичних партій. Після офіційної публікації закону Міністерство юстиції подало відповідний позов до Восьмого апеляційного адміністративного суду у Львові.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності