Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Майже тисяча чоловік загинули у воді з початку року в Україні…

І знову трагедія – двоє дітей, дівчаток 2013 р.н. та 2014 р.н., потонули. Надзвичайна подія трапилась у місцевому ставку 24 липня села Коротяк Кіровоградської області. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

За попередніми даними діти перебували біля водойми та в якийсь момент зникли з поля зору дорослих. О 16:00 місцеві мешканці підняли тіло першої дитини, о 22:00 водолази ДСНС знайшли та підняли тіло другої дівчинки.

За оперативними даними, з початку року на водних об’єктах України загинули 866 людей, з яких 94 – діти.

Шановні дорослі, рятувальники постійно наголошують: – слідкуйте за дозвіллям дітей та пояснюйте про небезпеку водяної стихії; – завжди призначайте відповідального дорослого, який буде наглядати за дітьми біля води; – не втрачайте пильність, відволікаючись на будь-яку іншу діяльність (читання, ігри, розмови по телефону тощо); – не вживайте алкогольні напої під час відпочинку з дітьми біля басейнів та водойм; – якщо малолітня дитина хоче поплавати, її завжди повинен супроводжувати дорослий; – навчіться надавати домедичну допомогу; – одягайте на малечу рятувальні жилети, зокрема, під час прогулянок на човнах, ігор у воді тощо; – не дозволяйте дітям довго перебувати під водою, затримавши дихання; – купатися можна лише у спеціально відведених місцях; – дітям, які не вміють плавати, заборонено заходити глибше, ніж до поясу, у воду; – не використовуйте для плавання не призначені для цього засоби та будьте дуже обережні з надувними матрацами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вчора ж, через недогляд матері у Дніпрі у міському фонтані загинув 3-річний хлопчик, за що матері тепер ще й загрожує 5 років ув’язнення…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності