Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Медведчук в СІЗО в “Лєфортово”? Привласнив і потратив гроші путіна на Оксану??..

Мережею ширяться чутки, що слідчі фСБ рф пред’явили звинувачення куму путіна громадянину України Медведчуку Віктору Володимировичу, якого днями обміняли російській стороні на українських полонених військових , і який зараз буцімто знаходиться в СІЗО “Лєфортово” (м. москва, рф), у привласненні державних коштів рф виділених за період з 2012 по 2022 р. на “культурно-просветительную и разъяснительную работу” в Україні в розмірі 32.760 млрд. російських рублів (з допомогою інтернет-мережі можна підрахувати цю суму в долах тоді і навіть сьогодні, – ред.)

Російський політичний аналітик та історик Валерій Соловей в інтерв’ю Дмитру Гордону заявив, що нещодавно обміняний на українських військовополонених Віктор Медведчук потрібен російському диктатору володимиру путіну, хоч він його зненавидів у березні.

«Так, потрібний путіну, і потрібний аж ніяк не з сентиментальних міркувань, що там кум, про що постійно в Україні говорять, згадують до місця і не до місця. путін його в березні буквально зненавидів, я вам одразу скажу. І було за що — за власне саботаж. Але володимир володимирович не розкидається цінними кадрами. Він знає, що Медведчук лояльний до нього. Він вважає, що Медведчук у дуже добрих відносинах, принаймні, має тісні комунікації зі значною частиною української еліти, і ділової, і політичної», — заявив Соловей.

Тож, чи можна вірити чуткам, про Медведчука в “Лєфортово” і звинувачення в розтратах біля 3 млрд. доларів російських грошей? – Мусимо визнати, що декотрі гроші, як довели СБУ, ДБР та ГПУ Медведчук таки засвоїв згідно із цільовим призначенням, але ж і було привласнення левової частки з них, як же без цього? Відповідно, путіну необхідний цап-відбувайло, щоб виправдатися за регулярні поразки в Україні перед своїми у Кремлі і перед люмпенами, які перед екранами телевізорів досі жадно ловлять кожне його слово. То, чому б і ні? Адже більше штопаного громадянина Медведчука уже ніде використати, чи не так?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності