Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Медведєв погрожує, Пєскову поХ, а Марченко вимагає повернути їй Медведчука (відео)

Заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв погрожує президенту України Володимиру Зеленському через затримання в Україні лідера ОПЗЖ і Кума Путіна зрадника і провокатора Віктора Медведчука і радить йому “наніч міцно зачиняти двері, щоб самому не опинитися в числі обмінюваних осіб”:

Водночас заступник керівника Адміністрації президента РФ — прессекретар президента Російської Федерації з 22 травня 2012 року, дійсний державний радник Російської Федерації 1-го класу Дмитро Пєсков, як і передбачала раніге наша газета “За лаштунками”, що Медведчук нікому в Росії не потрібний:

“Це не громадянин Росії, а іноземний політичний діяч, ми взагалі не знаємо, чи хоче він цього”, – заявив Пєсков про можливість обміну Медведчука.

Зважаючи на український жарт “що то за кума, що під кумом не була”, також було припущено, що куму із кумою добре вдвох, і третього їм не треба, але після того, як сьогодні Оксана Марченко, яка напередоні війни, будучи про неї попередженою кумом, втекла з України через білоруський кордон, записала відеозвернення до президента Зеленського, де вимагає в короткий термін повернути їй її чоловіка, одного погляду на неї вистачає, щоб зрозуміти, що куму не потрібна а ні вона, а ні її чоловік. Свою роль (місію) вони вже здійснили…

Також Марченко звернулася й до президента Туреччини Ердогана з проханням заступитися за її чоловіка, ось тільки не зрозуміло чому тільки до нього, а не до Байдена, Джонсона, Шольца, Макрона та ін.?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності