Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Медичне маркування алкоголю, – і кого це стримає?..

Ірландія має намір стати першою країною у світі, яка запровадить попередження про шкоду для здоров’я на алкогольній продукції.

Про це повідомляє BBC.

«Ми є першою країною у світі, яка зробила цей крок і запровадила комплексне медичне маркування алкогольної продукції. Я сподіваюсь, що інші країни візьмуть з нас приклад», – сказав міністр охорони здоров’я Ірландії Стівен Доннеллі.

Він підписав відповідні закони у понеділок, проте чинності вони набудуть не раніше 2026 року.

Маркування попереджатиме споживачів про ризики вживання алкоголю, а також вказуватиме калорійність продукту. Зокрема, споживачів попереджатимуть про небезпеку вживання алкоголю під час вагітності, а також про ризик захворювань печінки та онкозахворювань.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Уряд Ірландії повідомив, що маркування приведе алкогольну продукцію у відповідність до вимог щодо упаковки харчових продуктів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності