Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Медичний скандал у Німеччині щодо COVID, який ми пропустили

Німецькі медики стверджують, що коронавірус не такий небезпечний, як вважалось Так літом цього року у Німеччині відбувся скандал через доповідь, яку зробили німецькі медики з кількох університетів на замовлення Міністерства внутрішніх справ. Експерти стверджують, що побачили глобальну фальсифікацію у пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє ronpaulinstitute.org.
Ось головні тези зі скандальної доповіді:
Небезпека Covid-19 була переоцінена: ні в який момент небезпека, створена новим вірусом, не виходила за межі нормального рівня.
Люди, які вмирають від коронавірусу, по суті, є тими, хто статистично помре в цьому році, тому що вони досягли кінця свого життя, і їх ослаблені тіла більше не можуть впоратися з будь-яким випадковим повсякденним стресом (включаючи приблизно 150 вірусів, що знаходяться нині в обігу).
У всьому світі, протягом 3 місяців, було зареєстровано трохи понад 250 000 смертей від Covid-19, в порівнянні з 1,5 мільйонами смертей [25,100 в Німеччині] під час хвилі грипу 2017/18 за той же самий час.
Небезпека, очевидно, не більша, ніж від багатьох інших вірусів.
Під час коронавірусної кризи держава зарекомендувала себе, як один з найбільших виробників фейкових новин.
У доповіді основна увага приділяється “різноманітним тяжким наслідкам карантинних заходів” і міститься попередження про те, що вони є “серйозними”.
Більше людей помирає через введені державою карантинні заходи, ніж вони гинуть від вірусу.
У відповідь Федеральний уряд Німеччини оголосив документ – “суб’єктивною думкою кількох осіб”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності