Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Медикам під час операції вимкнули світло

Минулого тижня на Прикарпатті у Коломийській центральній районній лікарні без попередження вимкнули світло. І саме під час операції!

Завершувати її медикам довелося ледь не наосліп.

Проте, вони впоралися, і все пройшло успішно. Але родичі пацієнтки досі не можуть оговтатися. Кажуть, не розуміють, як в лікарні можуть вимикати світло.

Подібна ситуація трапилася і в місцевому пологовому будинку, але тут врятував ситуацію резервний генератор, який також є і в ЦРЛ, але через непоінформованість його не встигли запустити. Тому медики просять владу такого більше не вчиняти, а у випадку чого, заздалегідь їх попереджати про вимкнення струму.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Звісно, що це неприпустимо, адже обласна влада та й Уряд, говорячи про дефіцит електроенергії і про примусову її економію, обіцяли, що такі дії в в жодному разі не торкнуться лікувальних закладів та інших першонеобхідних для життєзабезпечення населення об’єктів.

В результаті таких «віялових» відключень люди черговий раз наштовхуються на посадову безглуздість, некомпетентність і байдужість до чужих бід.

В ПАТ «Прикарпаттяобленерго», виправдовуючись, пояснюють, що усі графіки і команди відключень подають диспетчери «Західної енергоститеми» зі Львова.

Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності