Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Менеджер Курченка – перший заступник Абромавичуса

Кабінет Міністрів України призначив першим заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлію Ковалів. Раніше Ковалів працювала менеджером компанії UMH Group Сергія Курченка. Про це з посиланням на прес-службу Міністерства економіки повідомляє «Преса України».

Минулої п’ятниці, 26 червня, КМУ призначив Юлію Ковалів першим заступником очільника Міністерства економічного розвитку і торгівлі України

Як пояснив Абромавичус, позиція першого заступника вимагає від кандидата можливості комплексно та незалежно вирішувати складні питання за умови обмежених ресурсів Міністерства, а також – приділяти значну увагу операційному управлінню департаментами, що знаходяться під його керівництвом. Крім цього, планується, що у Міністерстві Ковалів координуватиме реформу антимонопольного законодавства, роботу з донорами та залучення інвестицій в Україну.

Відомо, що раніше Ковалів працювала менеджером компанії UMH Group Сергія Курченка, який оголошений у міжнародний розшук.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності