Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Менеджеру Дубневичів 2 млн. на сільську амбулаторію

Пустомитівська центральна районна лікарня замовила капітальний ремонт в амбулаторії в селі Чижиків за 2,28 млн. грн у ТОВ «ТІР». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель 3 липня.

Технічним завданням передбачено роботи зі стінами, перегородками, фундаментом, перекриттям, покрівлею, підлогою. Встановлять нові вікна й двері, систему опалення, водо- й електропостачання та інше. Біля амбулаторії засіють газони, встановляють нову огорожу, ворота, фіртку. Роботи мають завершити наступного року.

Засновником «ТІР» є Юрій Пастернак, який раніше був директором ТОВ «Корпорація КРТ» і нині лишається керівником ТОВ «ФК «Енергія-Інвест» народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів.

Єдиним конкурентом ТОВ «ТІР» було ТОВ «Львівбуд», яке пропонувало свої послуги за 2,35 млн. грн. Раніше власником «Львівбуду» був Юрій Романюк, а тепер Тарас Ціж. Згідно з Вісником державних закупівель, «Львівбуд» ніколи не перемагав у тендерах.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У березні цього року «Львівбуд» був єдиним конкурентом «ТІР» у 14-мільйонному тендері на будівництво клубу Центр мистецтв та дозвілля «Просвіта» у Сокільних. У тому ж місяці «Львівбуд» знову програв ще одній фірмі Юрія Пастернака ТОВ БРП «Технобуд» на 33-мільйонному тендері в Городку.

До слова, згідно з моніторингом Мінекономрозвитку, пропозиція ТОВ «Тір» на тендері в Сокільниках не відповідала вимогам документації, утім не була відхилена комітетом з конкурсних торгів.

Джерело: НР

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності