Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Мер, “баржа” і медицина

На конференції у Калуській ЦРЛ міський голова Ігор Насалик повідомив, що за час функціонування безкоштовної медицини із 2011 року в об’єднану систему охорони здоров’я Калуша і Калуського району вклали додатково 200 млн. гривень.

Конференція була спричинена виступом у прямому ефірі Калуського міського телебачення 30 серпня нардепа України Ольги Сікори, відомої тим, що у свій час вона активно тиснула у ВР кнопки за свого сусіда Володимира Купчака, де вона говорила про недоцільність функціонування у місті безкоштовної медицини.

За словами одіозного мера, незабаром буде завершений ремонт у стаціонарному відділені Калуської ЦРЛ. Пан Насалик переконаний, що доки він буде міським головою, медицина у Калуші залишатиметься безкоштовною.

«Що б не думала і не робила народний депутат, місто буде розвиватися», — наголосив він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас повідомивши, що майже за рік перебування Ольги Сікори у парламенті міська влада надіслала до неї аж 33 запити про допомогу. На жоден з них вона не відреагувала.

При цьому Ігор Насалик порівняв, що коли він був нардепом, то сам із власної кишені надав допомог на суму 8 млн. доларів США. А ось наприкінці минулого тижня, коли він був у Верховній Раді, Ольга Сікора з ним навіть не привіталася.

“Усі підходили. Анатолій Дирів із Рожнятівщини привітався. Спитався, чим може допомогти. Ольгу Мирославівну побачив — вона пропливла повз мене, наче баржа по Дніпру”, — порівняв Насалик.

Як повідомляють “Вікна”, міський голова думає над тим, щоб скоротити фінансування на безкоштовну медицину, виключивши мешканців Калуського району. Саме їхнє лікування фінансувати з власної кишені Ігор Насалик пропонує народному депутату Ользі Сікорі, яка піддала різкій критиці проект безкоштовної медицини під час прямого ефіру на ДС “Калуське міське телебачення”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

P.S. На конференцію Насалик прийшов у светрі багряного кольору. За версією того ж видання, у червоному міський голова Калуша регулярно приїжджав на засідання колегії Івано-Франківської ОДА, коли перебував у конфлікті із її екс-головою Романом Ткачем. Отже, війна?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності