Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МЕР БОЛЕХОВА ДОМЕРИВСЯ…

Від Болехівського протекторату цими днями відмовилося одне з самодостатніх сіл цього регіону – Підбереж.

Під час сесії Підберезької сільської ради, котра відбулася минулої п’ятниці, 10 липня, прийнято рішення щодо приєднання до територіальної громади з центром у місті Долина.

І головна причина такого рішення не в географічному розташуванні села, відсутності автобусно-пасажирського зв’язку з тепер уже колишнім адміністративним центром – Болеховом чи іншими не менш суттєвими нюансами.

Підводною частиною цього айсберга була повна байдужість Болехівської міської ради та її керманича Зенона Макоти до потреб Підбережа та його мешканців. По суті, це село на довгі роки було покинуте напризволяще…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Що ж, не дурний колись сказав, що порятунок потопаючих – справа рук самих потопаючих. От і вирішили мешканці Підбережа перепроситися зі своїм колишнім адміністративним центром – успішною Долиною.

Як сказав під час сесії Новичківської сільської ради, котра відбулася цими днями, міський голова Долини Володимир Гаразд – тут тільки раді такому рішенню підбережчан. Бо поважають їх і цінують.

На відміну від болехівських владоможців та болехівського війта…

Юрій ПЕТРУХІН, член НСЖУ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності