Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МЕР: ГРЕЧКУ БЕРІТЬ, АЛЕ…

У вівторок, 28 липня, відбулася чергова, але, зі слів міського голови Віктора Анушкевичуса, мабуть, остання сесія до початку виборів сесія Івано-Франківської міської ради.

Тому мер дозволив собі порадити депутатам і виборцям щодо виборів: «Гречку беріть, але голосуйте так, як серце підкаже».

Анушкевичус висловив сподівання, що наступні вибори відбудуться без бруду. Він втішений, що Чернігів не купився на «гречку». І сподівається, що Франківськ теж не купиться, явно натякаючи на потенційного кандидата в мери обласного центру нардепа Олександра Шевченка, який в області представляє очолювану Геннадієм Корбаном партію «Укроп» і за чутками вже знову розпочав «безкоштовні» тури для пенсіонерів та бюджетників на «Буковель».

Підготував Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності