Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Мер хоче мобілізувати всіх дівок Івано-Франківська…

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків каже, що добровольчі батальйони сьогодні відіграють важливу роль.

“Звертаюся до всіх, а особливо до дівчат, які з різних причин не служать у ЗСУ, не мобілізовані, але можуть допомогти у цій боротьбі. Ми продовжуємо укомплектовувати добровольчий батальйон «Карпатська січ». Якщо ви хочете служити нарівні з чоловіками і маєте бажання взяти участь у бойових діях – зголошуватися можна на 1 поверсі виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського, 21).
Тут можна також долучитися і до наших добровольчих формувань територіальної громади. Їх у нас офіційно зареєстровано три. Закликаю долучатися насамперед для того, щоб пройти вишкіл і допомогти місту в охороні громадського порядку, стратегічних об’єктів”, – каже мер-свободівець.

KYIV, UKRAINE – NOV. 4: President of Libya’s Muammar Gaddafi arrives for a state visit to to the Ukraine on November 4, 2008 in Kyiv, Ukraine.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності