Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Мер Львова навмисно дає наводку москалям на ЛАЗ, чи просто – вар’ят? (+відео)

Мер Львова Андрій Садовий просить націоналізувати будівлі, що розташовані на території Львівської автобусного заводу “ЛАЗ”. Зокрема автобусний завод належить росіянам ще з 1990-х років.

“Сьогодні на засіданні президії конгресу місцевих та регіональних влад запропонував націоналізувати будівлі, які розташовані на території Львівського автобусного заводу “ЛАЗ”. Він ще з 90-х років належить росіянам”, – зазначив мер Львова.

На території заводу планують збудувати муніципальний індустріальний парк. Повідомляється, що локація може стати базовою для виробництва електромобілів.

“Вже маємо західних інвесторів, які готові запустити виробництво електродвигунів. Тут можуть отримати роботу львів’яни та українці, які були змушені шукати собі новий дім. Дорожня карта вже готова”, – розповів Андрій Садовий.

Наразі місто чекає рішення Кабміну та РНБО.

Аналітики ж із такої заяви мера Львова, що завдяки ЗМІ стала загальновідомою, в тому числі й ворогу, який останнім часом й так щиро атакує своїми ракетами Місто Лева, висловлюють у мережах своє здивування, адже питання націоналізації ЛАЗу є апріорі правильним і справедливим, а тому є риторичним і зрозумілим усім без галасливої пропозиції Садового. Тільки, якщо це буде зроблено без надто масштабного розголосу, то уряд, для прикладу зміг би перенести в приміщення заводу будь-яке підприємство, які евакуйовує зі сходу, в тому числі й військові. Але тепер після цього галасу, москалі за принципом “сам не гам і іншому не дам” гарантовано можуть завод зрівняти із землею своїми ракетами, а це фактично розчищена (що підіймає її ціну) під комерційну забудову земля у Львові (не треба бюрократичних тривалих процедур на ліквідацію і знесення підприємства)… Між іншим, також нагадаємо, що уряд анансував у недалекому майбутньому розпочати програму будівництва житла для вимушених переселенців – біженців зі сходу країни…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окрім того, місто передало до військової адміністрації інформацію про 80 підприємств, які зареєстровані на території Львова та належать росіянам.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності