Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Мер Львова покепкував з свободівця Надала та Заставного

Схоже, міський голова Тернополя Сергій Надал, який у 2010 році посів головне крісло у міській раді від партії «Свобода», не отримає підтримки від свого розкрученого на всю Україну колеги – мера Львова Андрія Садового. Кажуть, Сергій Надал хотів заручитися публічною підтримкою партії «Самопоміч», яку фінансує олігарх Ігор Коломойський.

Щоб викрутитися із незручної ситуації, Андрій Садовий розкритикував діяльність усіх мерів Тернополя у журналі «Новое время».

На думку Андрія Садового, центром туризму могли зробити й зробити і Тернопіль. Але проблема «файного міста» – в дуже «нефайних дорогах». При такій ямковій транспортній інфраструктурі, яку має Тернопіль, ніякий турист до міста не приїде. Отож дуже шкода, що тернопільські мери, в тому числі й чинний – Сергій Надал, досі не зрозуміли, що забудова парків, облагородження зупинок і встановлення підігріву на тротуарах – це, можливо, і потрібна річ, але самому Тернополю вона користі не принесе. При відсутньому виробництві, врятувати місто можуть лише інвестиції. А вони приходять хіба що з туристами.

Джерело: Версії.te.ua

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності