Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Мер – Войтику: «Я вам встрайкую!»

«Я вам встрайкую!» – нагримав Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус 3 грудня на директора комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр» Вадима Войтика.

Як зазначає інтернет-версія газети «Репортер», після того, як 1 грудня сесія Івано-Франківської міської ради ухвалила рішення про оголошення загальноміського страйку, керівництво КП «ЄРЦ» 2 грудня оголосило власний страйк. Як наслідок, комунальники не лише покинули мешканців житлового фонду міста на одинці з їхніми проблемами, а й не прибули на важливу нараду. «Войтик намагався виправдатися, – пише видання, – Нагадав міському голові, що він у відпустці. А заяву про відпустку підписав сам міський голова… Ще зауважив, що він всього лише виконує рішення сесії. Не допомогло. «Сідайте і займайтеся роботою», – наостанок відрізав Анушкевичус».
Таким чином страйк комунальників з КП «ЄРЦ» припинився вже на наступний день після оголошення.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності