Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МЕР ЗАКЛИКАВ НЕ ПРОДАВАТИСЯ

Цього вівторка міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, який втретє, як і попередні рази, вирішив балотуватися на міського голову від Української Народної Партії, провів останню оперативну нараду перед своєю відпусткою.

«Це остання оперативна нарада, яку я проводжу перед своєю відпусткою…

Я не хочу нікого агітувати, але прошу тільки одного: місто не має ганьбитися, продаватись. У цій залі ми за дев’ять з гаком років не чули матюків чи принижень. Так, сварили, але не було чути триповерхових матів. Зробимо все, аби та стабільність і прогнозованість, яка є сьогодні, була збережена. А ми зустрінемося з вами у листопаді», – ​акцентував мер Анушкевичус, явно натякаючи на нещодавній приклад Чернігова, де попри продуктові пайки від олігарха з гречкою та укропом, люди таки не дозволили себе купити…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності