Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Мера Івано-Франківська не задовільняє, що у нього є зарплатня?..

На щотижневій оперативній нараді міський голова Івано-Франківська свободівець Руслан Марцінків доручив зменшити зарплати керівників комунальних підприємств.

«Не може бути у керівника комунального підприємства більша зарплата, як у міського голови. Тому я пропоную привести до відповідності заробітні плати керівникам. Ніякі премії не пишіть. Не може керівник комунального підприємства отримувати 50-60 тисяч гривень. Я розумію, що це з преміями і надбавками. Але на цьому етапі не можна. Максимально може мати так, як міський голова. Крапка», – сказав Марцінків.

Мер зауважив, що деякі керівники отримують удвічі більшу, ніж у нього, зарплату.

Він закликав керівників КП менше себе любити.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Не може бути у керівника комунального підприємства у два рази більша зарплата, як у мера. Якщо на ровері їде, 1000 гривень доплати дамо. Може мати на тисячу більше», – сказав Марцінків.

Також Руслан Марцінків доручив перевірити зарплати заступників міського голови.

Мабуть мер, якого обурює, що у його підлеглих офіційно більша за його зарплатня, не пам’ятає старого анекдота, коли Рабінович влаштовується на одну із баз завідувачем складу:

І ось, коли вже Рабіновичу вже підписують документи про прийняття на роботу, попереджають:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але майте на увазі, що у вас тут буде не дуже висока зарплатня

Як, а тут ще й зарплатню платять? – шоковано запитує Рабінович.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності