Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Меркель “переймається” недотриманням перемир’я на Донбасі

Канцлер Німеччини Ангела Меркель проявила стурбованість внаслідок щоденного недотримання режиму припинення вогню на Донбасі.

«Україна турбує нас. І у «нормандському форматі», який об’єднує Німеччину, Францію, Росію та Україну, ми намагаємося втілювати мінські домовленості. Щоночі перемир’я порушується, щодня є людські втрати», – зазначила Меркель.

Відомо також, що канцлера ФРН нагородили «Лампою миру святого Франциска» за її зусилля щодо примирення і підтримки мирного співіснування між народами.

Як вже повідомляла “ЗЛ” раніше, Ангела Меркель зателефонувала Володимиру Путіну, щоб доповісти про візит Петра Порошенка в Аахен, іранську кризу та «нормандський формат», сторони “домовилися” про налагодження ситуації на Донбасі мирним шляхом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності