Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Меркель шаленіє: біженці ґвалтують німецьких жінок

Світові ЗМІ наввипередки повідомляють про нові досягнення німецького «лібераст-толеразму» – ​напередодні Нового року в Кельні (Німеччина) близько тисячі агресивно налаштованих чоловіків, переважно вихідців з Південної Африки і арабських країн, нападали на жінок. Більшість нападів сталося поблизу центральної залізничної станції міста.

Як мінімум одна жінка (за іншими даними майже дві сотні) була зґвалтована, багатьох пограбували. Серед постраждалих є і жінки-поліцейські. Крім того, надходять повідомлення про подібні напади в Гамбурзі та в Штутґарті.

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила обурення з приводу цього факту і зажадала докласти всіх зусиль для якнайшвидшого виявлення злочинців і їх покарання.

Спікер німецького уряду Штеффен Зайберт заявив, що Меркель вже поговорила про це по телефону з мером Кельна Генріеттою Рекер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За його словами, в ході розмови канцлер обурилася «огидним нападам і сексуальними домаганнями» і закликала до «жорсткої правової реакції держави».

У свою чергу Рекер поінформувала Меркель про результати екстреного засідання кризової групи, яке відбулося 5 січня. За останніми даними, в поліцію надійшло не менше 90 заяв від потерпілих жінок.

ОРДА, ЩО НАСУВАЄТЬСЯ З ЗАХОДУ

merk2ЄС всіляко намагається контролювати ситуацію з біженцями з країн Близького Сходу, однак від правди не втечеш – ​Європу просто захлеснула хвиля розбоїв, грабежів, жорстоких зґвалтувань.

В Європі зростає кількість зґвалтувань і розбою, вчинених біженцями. Так, у Фінляндії МВС розслідує десять справ про зґвалтування громадян. «По всіх справах в якості підозрюваних у скоєнні розбою і нападів проходять мігрантів», – ​повідомляє преса.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЗМІ часто пишуть про те, що біля центру з прийому біженців мігранти б’ють європейців, ґвалтують їхніх неповнолітніх дітей, проте поліція спеціально приховує національність злочинців, щоб уникнути погромів.

«Я йшла з двома друзями, один їх яких займається пауерліфтингом, а інший ніс набір інструментів, важких. Вони почекали мене біля входу в магазин, але коли налетіли підлітки-мігранти, почали зривати з мене сережки, вирвали сумочку, я кричала – ​а вони стояли і нічого не робили!», – ​розповіла The Daily Mail француженка Марі. Злочин зафіксували камери спостереження, проте поліція знайти нападників серед «схожих один на одного» біженців не змогла і порадила просто бути обережніше в «проблемних» районах.

А німкеня по імені Хайді розповіла в соцмережах свою шокуючу історію:

«Я пройшла до машини з чоловіком, щоб її відкрити і він міг перекласти речі з продуктового візка. У цей момент на мене напали троє чоловіків, років 30, а ще один з ножем стояв між чоловіком і мною. Вони розірвали на мені одяг, я виривалася і кричала, а мій чоловік, в якому 89 кілограм ваги, який кулаком забиває кілки в саду, дістав телефон і почав телефонувати у поліцією. Мене ґвалтували по колу на його очах, а він нестямно кричав, дзвонив в поліцію і намагався оббігти хлопця з ножем, який тільки сміявся», – ​зізналась вона за кілька місяців у соцмережах, хоча поліція й заборонила їй скаржитися на групове зґвалтування в таборі біженців, щоб не викликати «хвилю ксенофобії».
За останні 10 місяців країни ЄС буквально задихаються від хвилі біженців. Менше ніж за рік до Європи прибуло близько 1,2 мільйона мігрантів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А ось недавно ліворадикальна активістка з організації «No Borders» була по-звірячому зґвалтована суданськими «біженцями», яких вона мала намір захищати. За даними британської газети Express, це сталося в італійському містечку Вентімілья на кордоні з Францією. Табір біженців з Судану, Еритреї та Лівії з’явився в цьому місці через те, що мігрантам потрапити до Франції досить складно, але в Італії вони залишатися не хочуть, оскільки французька влада платить більшу соцдопомогу, ніж італійська.

Гуманістка прийшла в табір зі своєю маленькою донькою. Після чого африканці затягли її в душ і стали ґвалтувати, включивши гучну музику, яка заглушала її крики. Ті «біженці», яким не вистачило місця в душовій, здійснювали розпусні дії з її дитиною.

Коли все закінчилося, жінка першою справою пішла не в поліцію, а в свою організацію «No Borders», де ліві правозахисники наказали їй мовчати і не давати розголос події, теж боячись «спалаху ксенофобії» проти біженців по всій Європі.

Жінка терпіла місяць, не звертаючись навіть до психологів, намагаючись разом з дитиною впоратися з травмою від події. А потім все ж написала заяву в поліцію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На диво італійська поліція і місцева влада відреагували доволі жорство. Вони повністю знесли табір біженців в Вентімілья і заарештували 30 суданців, причетних до групового зґвалтування і наруги над дитиною. А разом з ними і 20 лівих правозахисників з «No Borders», яких судитимуть, як співучасників за приховування злочину.

У Фінляндії двоє біженців побили дів­чину, намагаючись її зґвалтувати. Після цього постраждалу терміново госпіталізували. Поліція не повідомляє, звідки прибули біженці, щоб не викликати їх утиску з боку місцевого населення, повідомляє Федеральне агентство новин.

Після нападу на дівчину стався ще один подібний випадок. Троє біженців в стані алкогольного сп’яніння намагалися зґвалтувати ще одну місцеву школярку.

В іншому місті – ​Кемпеле, де також сконцентровано багато біженців, вибухнуло декілька гучних скандалів. Там біженці-підлітки жорстоко зґвалтували 12-річну дівчинку. На наступний день в одній з квартир міста Райсіо 19-річний переселенець з Іраку зґвалтував 14-річну школярку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Біженці в таборах заявляють про те, що їм дуже нудно, вони хочуть щодня отримувати триразове харчування і навіть кишенькові гроші.

«Місцеві чоловіки – ​дохляки, нічого не можуть, всього бояться. Вони навіть не б’ються, якщо їх штовхнути на вулиці, хоча їх може йти відразу декілька, а ти один», – ​заявляє біженець з Іраку.

«На сьогоднішній день випадків сексуального насильства біженцями над місцевим населенням не один, не два і не три», – ​заявила начальник канцелярії фінської поліції Пяйві Нерген. Вона також визнала той факт, що поліція, щоб не шокувати місцевих жителів, приховує подібні події від журналістів.

P. S. Раніше «ЗЛ» вже повідомляла про звернення уряду Німеччини до уряду України з пропозицією розмістити в себе 400 тис. біженців в обмін на три мільярди євро, що за певною інформацією не аби як зацікавило владу в Україні…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності